Sałatka Z Rabarbaru Rozmaryn Ogórek

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj uformowanej sałatki z rabarbaru rozmarynu ogórkowego. Ten przepis służy 6. Na 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Matki. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka ogórków, soli, rabarbaru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Formowana Sałatka Z Rabarbarem, Sałatka Jajeczna Formowana, oraz Formowana Sałatka Warzywna dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do średniego rondla włożyć połowę posiekanego rabarbaru, sok z cytryny, skórkę z cytryny, rozmaryn, cukier, sól i 2 szklanki wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, odkryte, przez 15 protokół. Odcedzić i wyrzucić substancje stałe. 2 powrót napięty płyn do patelni.
Dodaj pozostały rabarbar do patelni i gotuj przez 2 minuty, na średnim, z minimalnym mieszaniem.3 Umieść 1 szklankę schłodzonej wody w małej misce.
Posyp żelatynę wodą, aby zmiękczyć żelatynę.
Odstawić na 1 minutę. Zmiękczoną mieszaninę żelatyny wymieszać z mieszanką rabarbarowo-rozmarynową.
Pozostaw mieszaninę do ostygnięcia, aż będzie lekko ciepła, nie gorąca, w dotyku.4
Wlać mieszaninę rabarbaru do formy(można użyć patelni bochenkowej). Wymieszać z posiekanym ogórkiem. Schłodzić w lodówce 4 do 5 godzin, aż zestaw firmy. Wierzch powinien być suchy, nie lepki. (Jeśli chcesz, aby ogórek lepiej rozprowadzał się po sałatce, mieszaj go dopiero po tym, jak sałatka się ochłodzi i zacznie się ustawiać.) 5 aby rozpakować, napełnij miskę lub dużą miskę ciepłą wodą. Spuść dno formy do wody. Policz 10 sekund i usuń. Użyj tępego noża, aby poluzować żelatynę z boków formy i przerwać próżnię.
Umieść płytę do góry nogami na pleśni, a następnie ostrożnie obróć formę, trzymając się płyty. Delikatnie zdejmij formę. Jeśli sałatka przykleja się do formy, umieść ją w ciepłej wodzie na kilka sekund.Przechowywać w lodówce.