Sałatka z pomidorów z kukurydzą i awokado
Need a przystawka bezglutenowa? Sałatka z pomidorów z kukurydzą i awokado może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.04 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 272 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać awokado, pomidory globe, ząbek czosnku, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z pomidorów z kukurydzą, boczkiem i awokado, Pomidor Awokado Sałatka Stos, oraz Pomidor Awokado Stos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grill do wysokiej temperatury.
Podgrzać dużą patelnię nonstick na średnim ogniu.
Dodaj boczek na patelnię; gotować 8 minut lub aż chrupiące, rzucając od czasu do czasu zwijać.
Odcedzić boczek na papierowych ręcznikach.
Połączyć maślankę z 5 kolejnymi składnikami (przez czosnek), mieszając trzepaczką. Wymieszać w 1/4 łyżeczki pieprzu.
Posmarować kukurydzę sprayem do gotowania.
Umieść kukurydzę na stojaku do grillowania; grill 8 minut lub do dobrze oznaczonego, okazjonalnie obracając.
Zdjąć z grilla; lekko ostudzić.
Pokrój ziarna kukurydzy z kolb.
Plastry pomidora posypać równomiernie solą. Naprzemienne warstwy pomidora i awokado na każdej z 4 płyt. Równomiernie rozsypać kukurydzę na talerzach.
Skropić każdy stos pomidorów z około 1 1/2 łyżki dressingu i 1 łyżeczka oleju.
Posypać pozostałe 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu na sałatki; top każdej sałatki z 1 kawałek boczku.