Sałatka z pomidorów i krewetek po tajsku

Sałatka z pomidorów i krewetek po tajsku
Sałatka z pomidorów i krewetek w stylu tajskim to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 18g białka, oraz 2G tłuszczu. Na 3,57 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki sos rybny, chiles, takie jak tajski, łodygi trawy cytrynowej i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka z pomidorów i krewetek po tajsku, Curry Z Krewetek Po Tajsku, oraz Czyste Jedzenie Krewetek W Stylu Tajskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Krewetki gotować w rondlu 4-quart wrzącej osolonej wody, aż tylko gotowane przez, 1 do 2 protokół, następnie odcedzić w durszlaku i ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wyciąć skórkę i biały rdzeń z limonek ostrym nożem i wyrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
3
Segmenty wapna pokroić bez membran, a następnie drobno posiekać tyle segmentów, aby odmierzyć 1/4 szklanki. Zmielić tyle trawy cytrynowej z dołu 6 cali łodygi do pomiaru 2 łyżki łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Eliksir GEliksir G
Mięso MieloneMięso Mielone
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
4
Wymieszaj posiekaną limonkę, mieloną trawę cytrynową, sok z limonki, paprykę, szalotki, chiles, sos rybny (do smaku), cukier i sól, aż cukier się rozpuści. Wrzucić krewetki, pomidory i ogórki z sosem i top z ziołami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Sos RybnySos Rybny
Eliksir GEliksir G
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z IndykaFiliżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili2 łyżeczki Tajskiej Czerwonej Pasty Chili
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn