Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Sałatka z pomidorów i arbuza z mozzarellą może być super przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 175 kalorii, 6G białka, oraz 8G tłuszczu. Na $2.05 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Jeśli masz grubą sól morską, oliwę z oliwek, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 44%, to danie jest solidne. Spróbuj Mozzarellan i sałatka z pomidorów, Mozzarellan i sałatka z pomidorów, oraz Sałatka Z Mozzarellą Z Pomidorów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Do dressingu: w misce ubij razem oliwę z oliwek, płyn z mozzarelli i sok z ogórków kiszonych.
Włożyć pietruszkę i sól do miski robota kuchennego i pulsować, Aby wymieszać, aż zostaną zintegrowane, a sól będzie zielona. Przechowywać w szczelnym słoiku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-nać
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
Dodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Aby złożyć sałatkę: pokroić i ułożyć pomidory w jednej warstwie na płaskiej powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor
3
Pomidory skropić odrobiną cukru, czarnego pieprzu i dressingu. Wierzch posypać solą pietruszki. Skosztuj plasterka pomidora do przyprawiania. Wycisnąć sok z cytryny na arbuza. Doprawić plastry mozzarelli solą pietruszkową i odrobiną sosu. Ułóż pomidory, mozzarellę i kostki arbuza na 6 prostokątnych talerzach.