Sałatka z polędwicy wieprzowej, gruszki i żurawiny
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj polędwicy wieprzowej, gruszki i sałatki żurawinowej. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,02 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gruszkę anjou, musztardę dijon, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z chutneyem żurawinowo-gruszkowym, Polędwica wołowa z chutneyem gruszkowo-żurawinowym, oraz Polędwiczki wieprzowe z sosem gruszkowym.
Połączyć wieprzowinę i pozostałe 1 łyżeczka czosnku, Pozostałe 1 łyżeczka tymianku, 1/2 łyżeczka soli, i 1/2 łyżeczka pieprzu; wrzucić dobrze do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
Pieprz
Tymianek
Wieprzowina
Sól
3
Mieszankę wieprzową posypać mąką; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Wieprzowina
4
Odstawić 5 minut.
5
Podgrzać 1 łyżkę oleju w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
6
Dodaj szalotki do rondla; gotować 3 protokół lub aż szalotki są miękkie i lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
7
Dodać żurawinę i sok; gotować, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych (około 2 minut). Zmniejszyć ciepło do średnio-niskich.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Sok
8
Dodać mieszaninę octu; gotować 1 minutę. Stopniowo dodawaj 1 łyżkę oleju, pozostałą 1/4 łyżeczki soli i pozostałą 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu, dobrze mieszając trzepaczką. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Ocet
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
9
Podgrzać 1 łyżkę oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
10
Dodaj połowę wieprzowiny na patelni; gotować 3 protokół lub aż rumiane, obracając raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
11
Usuń wieprzowinę z patelni. Powtórz procedurę z pozostałą 1 łyżką oleju i pozostałą wieprzowiną. Wrzucić wieprzowinę z 1 łyżką ciepłej mieszanki żurawinowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Wieprzowina
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
12
Połącz szpinak i gruszkę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szpinak
Gruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
13
Skropić pozostałą mieszanką żurawinową; wrzucić dobrze do herbu. Ułóż około 2 szklanki mieszanki szpinaku na każdym z 4 talerzy; top równomiernie z wieprzowiny.