Sałatka Z Pieczywa Z Tuńczykiem
Sałatka z tuńczykiem może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 300 kalorii, 16G białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, ocet balsamiczny, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 15 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest doskonały. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczywa Z Tuńczykiem, Kanapka Z Sałatką Z Tuńczyka Z Chlebem Rodzynkowym, oraz Dijon - sałatka z tuńczyka z kolendrą na chlebie pełnoziarnistym.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średniej misce, dodać pomidory i doprawić solą i pieprzem, do smaku.
Odstawić na 10 minut przed dodaniem fasoli, tuńczyk, szalotka i oliwki. Tuż przed podaniem wymieszać w kostkach chleba i delikatnie połączyć.
W małej misce, ubić razem musztardę, ocet i sól i pieprz, do smaku.
Skropić olejem, ubijając do wymieszania.
Zalać sałatkę tuż przed podaniem.
Dodaj bazylii i wrzucić. Smak do przyprawiania przed podaniem.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk można łączyć z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Jednym z win, które można spróbować jest Flora Springs Napa Valley Merlot. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 18 dolarów.
![Flora Springs Napa Valley Merlot]()
Flora Springs Napa Valley Merlot
Pełne smaków czarnej wiśni, jałowca i czarnej lukrecji, łagodzące nuty kardamonu, cynamonu i delikatnego kremu waniliowego. Intrygująca mineralność granitu w winie wraz z przyjemnym, słodkim profilem dębowym w wykończeniu. Jest to wspaniałe samodzielne wino, ale można je łączyć z różnymi daniami. Jego silna osobowość sprawia, że dobrze pasuje do prawie wszystkiego, z czym Cabernet byłby połączony, na przykład do ulubionego steka, ale struktura taniny w winie jest wystarczająco miękka, aby sparować ją z parmezanem z bakłażana lub ulubionym daniem z kurczaka.