Sałatka Z Pieczonym Bizonem
Seared Buffalo sałatka może być tylko danie główne szukasz. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 273 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka Buffalo strip stek, ocet sherry, szalotki, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekane przegrzebki sezamowe i stek Teriyaki z sałatką z kapusty pieczonej, Sałatka z tuńczyka zapiekana z Herbes de Provence, grillowane ziemniaki, sól wędzona Z Hickory i Ogolona sałatka ze szparagów, oraz Sałatka Z Tuńczyka Ahi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce, przykryć makaron ciepłą wodą i odstawić do giętkości, o 20 protokół; odcedzić. Doprowadzić średni rondel z wodą do wrzenia i dodać makaron. Gotować, mieszając, aż al dente, o 1 minutę.
Odcedzić makaron w durszlaku, podnosząc je co kilka minut, aby je wysuszyć.
Doprawić bizona solą i pieprzem.
Rozgrzać 1/2 łyżki oleju na małej patelni.
Dodaj stek i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż dobrze rumiane i rzadkie w centrum, o 3 protokół na stronie.
Przenieś do deski do krojenia i pozostaw na co najmniej 5 minut.
W małej misce połącz pozostałe 3 łyżki oliwy z oliwek z octem po sherry i po 1/4 łyżeczki soli i pieprzu.
Cienko pokroić stek w poprzek ziarna. Ułóż plastry i pokrój mięso wzdłuż na cienkie paski. W misce, wrzucić paski stek z rzodkiewki, szalotki i makaron.
Dodać sos, wrzucić ponownie i podawać na raz.