Sałatka z pieczonych szparagów i pomidorów Penne z kozim serem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj prażonych szparagów i sałatki z pomidorów Penne z kozim serem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 431 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.33 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory koktajlowe, rukolę dla niemowląt, oliwki kalamatan i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Jest idealny do Wielkanoc. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pieczone pomidory Penne z kozim serem, Sałatka szparagowa z pomidorem i kozim serem, oraz Sałatka Ze Szparagów, Pomidorów I Koziego Sera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; odcedzić i odstawić.
Na patelni z galaretką ułożyć szparagi i pomidory.
Skropić 1 łyżką oliwy z oliwek, posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu. Wrzucić delikatnie do herbu; ułóż mieszankę szparagów i pomidorów w jednej warstwie.
Piec w 400 przez 6 minut lub aż szparagi będą chrupiące-miękkie.
Szparagi wyjąć z patelni.
Umieścić patelnię z powrotem w piekarniku i piec pomidory dodatkowe 4 minuty.
Wyjąć pomidory z patelni; pozostawić szparagi i pomidory na 10 minut.
Szparagi pokroić na 1 cal długości; pomidory pokroić na połowę.
Szalotki i kolejne 4 składniki (przez miód) połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką. Stopniowo dodawać pozostałe 3 łyżki oleju, stale mieszając trzepaczką. Wymieszać pozostałą 1/8 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki czarnego pieprzu.
Umieścić makaron, szparagi, pomidor, oliwki, i rukola w dużej misce; wrzucić.
Mżawka mieszaniny soku na mieszaninę makaronu; wrzucić.