Sałatka z pieczonych buraków z estragonem Vinaigrette
Sałatka z pieczonych buraków z estragonem Vinaigrette to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych Złotych buraków z sosem estragonowym, Sałatka z pieczonych buraków z cytrusowym winegretem, oraz Sałatka z pieczonych buraków z czosnkiem Vinaigrette.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
3
W dużej misce umieścić buraki, 2 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżkę czosnku, 1 łyżeczkę tymianku i 1 łyżeczkę estragonu; delikatnie wrzucić.