Sałatka z pieczonych buraków z estragonem Vinaigrette
Sałatka z pieczonych buraków z estragonem Vinaigrette to bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Najlepiej sprawdza się jako przystawka i odbywa się w ok. 45 minut. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych Złotych buraków z sosem estragonowym, Sałatka z pieczonych buraków z cytrusowym winegretem, oraz Sałatka z pieczonych buraków z czosnkiem Vinaigrette.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Pozostaw korzeń i 1-calową łodygę na burakach; szoruj pędzlem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
3
W dużej misce umieścić buraki, 2 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżkę czosnku, 1 łyżeczkę tymianku i 1 łyżeczkę estragonu; delikatnie wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Estragon
Czosnek
Burak
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Mieszankę buraków umieścić na patelni z galaretką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka
Burak
Rolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę lub aż buraki będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
6
Odcedzić i lekko ostudzić. Odciąć korzenie buraka; zetrzeć Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Burak
Sucha Przyprawa Rub
7
Przeciąć na pół.
8
Posypać 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz
Sól
9
Ocet, cukier, szalotka, 2 łyżki oleju, 1 łyżka czosnku, 1/2 łyżeczki tymianku, 1/2 łyżeczki estragonu, 1/2 łyżeczki soli, 1/2 łyżeczki pieprzu i oregano połączyć w małej misce, mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka
Estragon
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Ocet
Czosnek
Pieprz
Cukier
Tymianek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
10
Dodać mieszaninę octu i cebulę do mieszanki buraków; wrzucić delikatnie.