Sałatka Z Pieczonych Buraków
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj sałatki z pieczonych buraków. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 1 i kosztuje 5,14 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 694 kalorie, 17g białka, oraz 43g tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 12 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka soli koszernej i mielonego pieprzu, sera, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z pieczonych buraków i szalotki na Podsmażonych burakach i rukoli, Sałatka z łososia pieczonego buraka feta z sosem sałatkowym koperkowym, oraz Sałatka Z Pieczonych Buraków.
Instrukcje
Chwyć kawałek ciężkiej folii aluminiowej i złóż ją na pół. Obrać 4-5 buraków. (Polecam nosić rękawiczki podczas obierania buraków, w przeciwnym razie będziesz miał purpurowe poplamione ręce przez resztę dnia.) Ćwiartować je i położyć na folii aluminiowej.
Skropić je oliwą z oliwek i dużą dawką koszernej soli i świeżo zmielonego pieprzu. Miałem trochę świeżego rozmarynu, więc dodałem trochę posiekanego rozmarynu, jak również. Złóż folię aluminiową, aby zrobić torebkę i umieścić w 400 stopni na około godzinę. Są one wykonywane, gdy można wbić nóż w jeden i nie uzyskać oporu.
Załóż pokrywkę i dobrze potrząśnij. Otwórz słoik i dodaj w dowolnym miejscu do szklanki oliwy z oliwek. Lubię bardziej ocet-y dressing. Użyj ilości, która Ci smakuje.
Nałożyć pokrywkę z powrotem i ponownie wstrząsnąć. Możesz trzymać to w lodówce i po prostu wstrząsnąć nim ponownie przed użyciem. To byłoby świetne na prawie wszystko.Miałem trochę szpinaku w domu, więc to, co użyłem do tej sałatki. Proszę, błagam cię, pamiętaj, aby przyprawić liście, zanim je ubierzesz. To robi wielką różnicę.
Dodaj trochę opatrunku i wrzuć. Nie lubię sałatki obciążonej sosem. Lubię, gdy liście po prostu błyszczą od oleju i octu.
Na wierzch dodać Prażone buraki. Miałem trochę sera pleśniowego i orzechów włoskich resztki z Dipu z bekonem z sera pleśniowego, więc umieścić je na, jak również. To była idealna sałatka. Buraki są wystarczająco obfite, aby zrobić z tego posiłek. Dobry chrupiący chleb i gotowe.