Sałatka z pieczonego squasha z boczkiem i pestkami dyni

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc daj sałatkę z pieczonego squasha z boczkiem i pestkami dyni spróbować. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 76 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,17 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sałatek dla smakoszy, pieprz, musztarda dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony Squash z daktylowym smakiem i pestkami dyni, Pieczony Squash z miętą i prażonymi pestkami dyni, oraz Pieczony Kurczak Balsamiczny Z Chrzanową Pianą, Dynia Żołędziowa Z Pestkami Dyni, Brązowy Ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ułóż squasha w jednej warstwie na patelni z galaretką pokrytej sprayem do gotowania. Squasha zalać sprayem do gotowania; posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Piec w 400 przez 30 minut lub aż squash będzie miękki i lekko rumiane, mieszając po 15 minutach.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Połącz pozostałe 1/4 łyżeczki soli, pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu, ocet i musztardę.
Boczek gotować w małej patelni nonstick na średnim ogniu, aż ostry.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodaj szalotkę do kapiących na patelni; smażyć 1 minutę.
Dodaj szalotkę i boczek do mieszaniny octu, mieszając trzepaczką.
Umieścić sałatki w dużej misce.
Skropić mieszaninę octu na zieleni; wrzucić delikatnie do herbu. Ułóż około 1 1/3 szklanki sałatki na każdym z 6 talerzy. Top każdej porcji z 2/3 Puchar squasha i 1 1/2 łyżeczki pestek dyni.