Sałatka z ogórka miętowo-arbuzowego wymaga około 20 minut od początku do końca. Za 35 centów za porcję otrzymasz dodatek na 16 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 1 g białka, 4 g tłuszczu i łącznie 64 kalorie. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, arbuza, miętę i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową, bezmleczną, paleolityczną i wegetariańską z dodatkiem lakto ovo. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 36% wyniku, co jest wynikiem raczej złym. Podobne przepisy obejmują grillowanego arbuza i sałatkę Halloumi z miętową fasolką szparagową, miętową sałatkę z arbuza i miętową sałatkę z arbuza.
Instrukcje
1
W dużej misce połącz arbuza, ogórki, zieloną cebulę i miętę. W małej misce wymieszaj pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
Arbuz
1-1/2 Uncji Gin
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Drobno Posiekana Zielona Lub Słodka Czerwona Papryka
2
Polej sałatkę i wymieszaj.
3
Podawać natychmiast lub przechowywać w lodówce pod przykryciem do 2 godzin przed podaniem.