Sałatka Z Ogórków Marynowanych
Marynowana Sałatka z ogórków wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Na 49 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 4. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz cayenne, ogórek, mięta, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 24%. Spróbuj Łatwa marynowana sałatka z ogórków, Marynowana Sałatka z ciecierzycy z rzodkiewką i ogórkiem, oraz Marynowana Sałatka ogórkowa z ricottą Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce połącz ogórek, jogurt, ocet ryżowy, miód, miętę, cayenne oraz sól i pieprz do smaku.
Dekoruj dodatkowymi gałązkami mięty.
Kup świeże. Sprawdź sałatę pod kątem brązowienia, więdnięcia, wysuszonych plam lub innych oznak wieku. Chcesz, aby liście były jasne, chrupiące i wilgotne.
Wysusz liście. Woda więdnie Zielenie i rozcieńcza opatrunek. Rzut z kilkoma ręcznikami papierowymi podnosi wilgoć pozostawioną przez większość wirówek do sałatek.
Dopasuj zielenie z odpowiednim opatrunkiem. Sałata Maślana i delikatne wiosenne warzywa najlepiej jest delikatnie pokryć lekko kwaśnym sosem. Cięższe warzywa mogą wytrzymać duże smaki i mocniejsze kwasy.
Niech będzie wielkości kęsa.
Wytnij wszystkie składniki mniej więcej tego samego rozmiaru. To sprawia, że sałatka łatwiej jeść i zachowuje uwagę na smak.
Niech smaki się mieszają. Przygotowując dressing, pozwól kwasowi (ocet, sok z cytryny) wchłonąć przyprawy (czosnek, szalotka, przyprawy, zioła) przez co najmniej 15 minut przed dodaniem oleju.
Sprawdź przyprawy. Zanurz liść sałaty w dressingu; da Ci bardziej dokładny smak niż próbkowanie łyżką.
Rzucaj rękami. Żadne inne narzędzie nie jest tak delikatne i nie daje tak dużej kontroli.