Sałatka z ogórkiem i rzodkiewką
Sałatka z ogórka i rzodkiewki to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przystawka. Na 85 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 7. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 22 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz liść laurowy, nasiona kopru włoskiego, ogórek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Rzodkiewki I Ogórka, Sałatka z rzodkiewki i ogórka, oraz Sałatka z rzodkiewki i ogórka.
Instrukcje
Przynieś pierwsze siedem składników na wolnym ogniu w małym rondlu.
Umieść rzodkiewki w żaroodpornym pojemniku; zalej mieszaniną octu. Chłód przez co najmniej 5 godzin i do 1 tygodnia.
Przed podaniem dodać ogórek; odstawić na 25-30 minut.
Przelać do dużej miski; wymieszać z cebulą i oliwą z oliwek. Doprawić solą i pieprzem.