Sałatka Z Meduzy
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Sałatka z meduzy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. 69 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, pieprz syczuański, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to sałatka kachumber lub sałatka kuchumber – indyjska sałatka warzywna, Sałatka meksykańska - ta sałatka to nie tylko sałatka to posiłek, oraz No Guilt Chinese Chicken Salad-ta sałatka jest lekka, zdrowa i pełna smaku.
Instrukcje
Aby przygotować meduzę, opłucz meduzę pod zimną bieżącą wodą. Następnie napełnij dużą miskę zimną wodą i pozwól Meduzie moczyć przez godzinę, aż nici będą elastyczne i nie słone.
Tymczasem, brązowy czosnek i szalotki w oleju na małym ogniu w wok lub saute patelni. Gdy rumiane, dodać meduzy i resztę składników.
Dokładnie wymieszać, a następnie udekorować posiekaną kolendrą.
Podawać zimny lub letni. Resztki meduzy można przechowywać w lodówce przez 4-5 dni.