Sałatka z makaronem i grillowanymi warzywami
Pastan i grillowana sałatka warzywna to bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 482 kalorie, 11g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 1,77 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz marynowane karczochy, balsamiczny sos winegret, bekon i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowana Sałatka Z Makaronem Warzywnym, Grillowana Sałatka Z Makaronem Warzywnym, oraz Grillowana Sałatka Z Makaronem Warzywnym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Węgle grzewcze lub grill gazowy do bezpośredniego ogrzewania. Makaron ugotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu.
Umieścić cebulę i marchew w dużej misce; skropić około 1/4 szklanki dressingu.
Posypać sezonowaną solą; wrzucić do herbu.
Warzywa umieścić w koszu grillowym (grill "wok"), za pomocą łyżki szczelinowej; rezerwy sos w misce.
Przykryć i grill cebula i marchew 4 do 6 cali od średniego ciepła 15 minut, wstrząsając kosz lub mieszając warzywa od czasu do czasu.
Dodać szparagi do dressingu w misce; wrzucić do herbu.
Dodaj szparagi do cebuli i marchewki w koszu grillowym. Przykryć i grillować 8 do 10 minut dłużej lub aż warzywa będą chrupiące-miękkie.
Do pozostałego dressingu w misce dodaj ugotowany makaron, grillowane warzywa i płyn z karczocha.
Skropić pozostałą 1/4 szklanki dressing; wrzucić do wymieszania. Wymieszać z karczochami.