Sałatka Z Makaronem Farfalle W Paski

Sałatka Z Makaronem Farfalle W Paski
Pasiasta Sałatka z makaronem farfalle może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 400 kalorii. Na 1,64 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, sól, zieleninę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka Makaronowa Śródziemnomorska Farfalle (Muszka) , Farfalle Sałatka makaronowa z brokułowym Pesto, oraz Makaron Z Dyni Z Pieczarkami Farfalle.

Instrukcje

1
W dużym garnku z wrzącą osoloną wodą, gotować makaron przez 10 do 12 minut lub aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Odcedzić i natychmiast zanurzyć w zimnej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
3
Spuścić ponownie. Włożyć do dużej miski i wymieszać z 1 łyżką oliwy z oliwek. Odstawić w temperaturze pokojowej do ostygnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
W międzyczasie rozgrzej piekarnik do 149°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Ułóż plastry pancetta w jednej warstwie na obramowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec przez 10 do 15 minut lub do chrupkości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Pokroić plastry w dużą kostkę i przenieść do małej miski. Przykryć miskę i przechowywać w lodówce, jeśli nie planujesz używać od razu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
W małej misce wymieszać sok z cytryny i pozostałe 4 łyżki oliwy z oliwek, aż do wymieszania. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
9
Dodaj tyle dressingu, ile potrzeba, aby pokryć farfalle. Wrzuć z mizuną i pancettą.
Składniki, których będziesz potrzebować
FarfalleFarfalle
2 Posiekane Czerwone Cebule2 Posiekane Czerwone Cebule
MizunaMizuna
10
Aby służyć, wyśrodkuj mały kopiec sałatki z makaronem na małym talerzu. Używając obieraczki do warzyw, udekoruj sałatkę wiórkami sera Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
WarzywaWarzywa
SerSer
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
11
Dekoruj skórką z cytryny. Powtórz, aby zrobić jeszcze 5 porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn