Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj sałatki z kuskusem z indyka. Ten przepis zawiera 2 porcje z 306 kalorii, 17g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Za 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 25 minut. Jeśli masz pod ręką ser cheddar, pietruszkę, wodę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 51%, to danie jest solidne. Sałatka Z Kuskusem Z Indyka Z Granatami, Ryba z przepisem na sałatkę z kuskusem (omega 3 i kuskus), oraz Szybki kuskus z indyka są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
W małym rondelku zagotuj wodę; dodać kuskus. Przykryj i zdejmij z ognia; odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Przełóż do dużej miski. Puch widelcem; fajnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Dodaj indyka, pomidory i oliwki. W małej misce wymieszaj jogurt, pietruszkę i ocet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
1/4 Funta Woskowych Ziemniaków Pokrojonych W Kostkę O Wymiarach 1/4 Cala
Ciasto Kukurydziane
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Maison Noir Knock On Wood Chardonnay z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maison Noir zapukać do drewna Chardonnay
2013 Knock On Wood jest wykonany w 100% z Chardonnay, w całości ze stali nierdzewnej i bez fermentacji jabłkowo-mlekowej. Pozyskiwany z winnic na zboczu wzgórza w Yamhill-Carlton AVA, przypominający grand crus Burgundii Cote d ' Or. Korzystał z bardzo długiej i zimnej fermentacji-prawie dwóch miesięcy-w wyniku czego powstało chude i podłe wino z perfumami melona spadziowego i gruszki, surfując po ogromnych falach minerałów, doprowadzając do mety miły przypływ pikantnego starfruit.