Sałatka z kuskusem "Paella" może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz chorizo, szalotkę, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Paella " Sałatka Z Kuskusem, Sałatka Paella Kuskus z krewetkami, oraz Kuskus Paella.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie sauté chorizo i szalotka, mieszając, aż chorizo jest złoty brąz na krawędziach, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Szalotka
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
2
Dodać czosnek i podsmażyć, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski, skrobanie patelni z gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
Szpatułka
Cukierki Peachie-o
4
Doprowadzić bulion i wino do wrzenia w 2 1/2-quart rondel i gotować krewetki, pokryte, aż tylko gotowane przez, o 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki
Bulion
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
5
Przelać krewetki łyżką szczelinową do małej miski. Doprowadzić płyn w rondlu z powrotem do wrzenia i gotować przegrzebki, pokryte, aż tylko gotowane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
6
Przenieść przegrzebki z rowkiem łyżką do miski z krewetkami i wlać płyn zgromadzony w misce z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przegrzebki
Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-o
Patelnia
7
Do owoców morza dodać sok z cytryny, następnie dodać sól i pieprz do smaku i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Owoce Morza
8
Kuskus umieścić w metalowej misce. Rezerwa 1 3/4 szklanki płynu do gotowania w rondlu i wyrzucić resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-o
9
Dodać szafran i doprowadzić płyn do wrzenia i zalać kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
Szafran
10
Odstawić, przykryte szczelnie folią, 5 minut. Puch kuskus widelcem i dodaj do chorizo. Wymieszać w groch, papryka, oliwki, i owoce morza i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka
Kuskus
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Owoce Morza
Oliwki
Groch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Foliowa
1
Zmiksuj sok z cytryny, olej, czosnek, sól, czarny pieprz i cayenne w blenderze, aż będzie gładka i zalej sałatką z owoców morza, rzucając, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Sok Z Cytryny
Mielony Pieprz Cayenne
Owoce Morza
Czosnek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej, aby kuskus wchłonął opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus
3
Natkę pietruszki wymieszać i doprawić sałatką solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Pietruszka-nać
4
* Dostępne na rynkach Latino i niektórych supermarketach.
1
* Sałatkę można przygotować (bez pietruszki) 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać natkę pietruszki tuż przed podaniem.