Sałatka Z Kuskusem" Paella"

Sałatka Z Kuskusem
Sałatka z kuskusem "Paella" może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na danie główne. Jedna porcja zawiera 601 kalorii, 29g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Udaj się do sklepu i odbierz chorizo, szalotkę, przegrzebki morskie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby użyć nici szafranowych, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody Szafranowe jako deser. Przynosi ci to Epikurious. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 71%. Podobne przepisy to Paella " Sałatka Z Kuskusem, Sałatka Paella Kuskus z krewetkami, oraz Kuskus Paella.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w dużej ciężkiej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu do gorąca, ale nie palenie, następnie sauté chorizo i szalotka, mieszając, aż chorizo jest złoty brąz na krawędziach, 3 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
SzalotkaSzalotka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać czosnek i podsmażyć, mieszając, 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
3
Przenieść mieszaninę do dużej miski, skrobanie patelni z gumową szpatułką.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Doprowadzić bulion i wino do wrzenia w 2 1/2-quart rondel i gotować krewetki, pokryte, aż tylko gotowane przez, o 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
BulionBulion
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Przelać krewetki łyżką szczelinową do małej miski. Doprowadzić płyn w rondlu z powrotem do wrzenia i gotować przegrzebki, pokryte, aż tylko gotowane przez, O 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Przenieść przegrzebki z rowkiem łyżką do miski z krewetkami i wlać płyn zgromadzony w misce z powrotem na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzegrzebkiPrzegrzebki
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PatelniaPatelnia
7
Do owoców morza dodać sok z cytryny, następnie dodać sól i pieprz do smaku i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Owoce MorzaOwoce Morza
8
Kuskus umieścić w metalowej misce. Rezerwa 1 3/4 szklanki płynu do gotowania w rondlu i wyrzucić resztę.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Dodać szafran i doprowadzić płyn do wrzenia i zalać kuskusem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
SzafranSzafran
10
Odstawić, przykryte szczelnie folią, 5 minut. Puch kuskus widelcem i dodaj do chorizo. Wymieszać w groch, papryka, oliwki, i owoce morza i wrzucić do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KuskusKuskus
1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście1/2 Szklanki Liści Pietruszki O Płaskich Liściach, Zerwanych 3 Duże Garście
Owoce MorzaOwoce Morza
OliwkiOliwki
GrochGroch
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1
Zmiksuj sok z cytryny, olej, czosnek, sól, czarny pieprz i cayenne w blenderze, aż będzie gładka i zalej sałatką z owoców morza, rzucając, aby dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
Owoce MorzaOwoce Morza
CzosnekCzosnek
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Odstawić na 30 minut w temperaturze pokojowej, aby kuskus wchłonął opatrunek.
Składniki, których będziesz potrzebować
KuskusKuskus
3
Natkę pietruszki wymieszać i doprawić sałatką solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pietruszka-naćPietruszka-nać
4
* Dostępne na rynkach Latino i niektórych supermarketach.
1
* Sałatkę można przygotować (bez pietruszki) 2 godziny wcześniej i schłodzić, przykryć. Doprowadzić do temperatury pokojowej i wymieszać natkę pietruszki tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka-naćPietruszka-nać

Składniki

1Batoniki toffi Heathz zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)z zawartością tłuszczu 4 g lub mniejszą na porcję (zalecane: krem pomidorowy Amy's chunky tomato bisque)0Batoniki toffi Heathcayennecayenne3551 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczakDo podania smażone ostrygi lub pokrojony w kostkę gotowany kurczak283opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgepudełko kuskus (1 1/2 szklanki)pudełko kuskus (1 1/2 szklanki)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwewytrawne białe winowytrawne białe wino791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana świeża natka pietruszkidrobno posiekana świeża natka pietruszki1łyżka czerwony ocet winnyząbek czosnku, mielonyząbek czosnku, mielony2largesząbki czosnku, posiekaneząbki czosnku, posiekane791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweświeży sok z cytrynyświeży sok z cytryny6krewetki i żyłkiAkompaniament: kliny cytrynoweAkompaniament: kliny cytrynowe791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweoliwa z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegroszek mrożony, rozmrożonygroszek mrożony, rozmrożony142opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgefiliżanka grubo posiekanych, odsączonych oliwek zielonych nadziewanych pimientofiliżanka grubo posiekanych, odsączonych oliwek zielonych nadziewanych pimiento1łyżka czerwony ocet winnyczerwona papryka, drobno pokrojona w kostkęczerwona papryka, drobno pokrojona w kostkę0Batoniki toffi Heathrozdrobnione nitki szafranurozdrobnione nitki szafranu1Batoniki toffi Heath5 cukierków waflowych Necco, podzielonych5 cukierków waflowych Necco, podzielonych340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeprzegrzebki morskie, twardy mięsień usunięty z boku każdego, jeśli to konieczne, o połowę poprzecznie (ćwiartowany, jeśli duży)przegrzebki morskie, twardy mięsień usunięty z boku każdego, jeśli to konieczne, o połowę poprzecznie (ćwiartowany, jeśli duży)1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedrobno posiekana szalotkadrobno posiekana szalotka340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekrewetki w skorupkach, obrane i obranekrewetki w skorupkach, obrane i obrane227opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgeHiszpańskie chorizo (pikantna kiełbasa wieprzowa; najlepiej na gorąco), pokrojone w 1/4 cala kostkęHiszpańskie chorizo (pikantna kiełbasa wieprzowa; najlepiej na gorąco), pokrojone w 1/4 cala kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawSałatki
Magazyn