Sałatka Z Kurczakiem Po Hiszpańsku
Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 359 kalorii, 8G białka, oraz 35 g tłuszczu na porcję. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Idź do sklepu i odbierz zwykłą paprykę, qt. rukola dla dzieci, oliwa z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Po Hiszpańsku, Sałatka Pomarańczowa Po Hiszpańsku, oraz Sałatka Z Tuńczyka Po Hiszpańsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce rub kurczaka z 2 łyżkami. olej; 1/2 łyżeczki. każda wędzona papryka, zwykła papryka i sól; i czosnek.
Kłaść kurczaka na obramowanej blasze do pieczenia i pieczenia, aż gotowane przez, o 20 protokół.
Tymczasem w małej misce ubijamy ocet i 4 łyżki. olej, 1/4 łyżeczki. każda wędzona papryka i zwykła papryka, i 1/2 łyżeczki. sól.
Połączyć rukolę, szpinak, papryka, i migdały w dużej misce, podrzucając delikatnie wymieszać. Cienko pokroić gorącego kurczaka, dodać do sałatki i wymieszać z połową dressingu.
Sałatkę podzielić między talerze i rozsypać serem.
Podawać z pozostałym sosem na boku.