Sałatka Z Kurczakiem

Sałatka z kurczaka może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepisu dania głównego. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i cały 30 przepis ma 814 kalorii, 75g białka, oraz 52g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 4,78 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 40% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz pieprz, szalotki, pietruszka, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 57 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Z łyżeczką wynik 92%, to danie jest świetne. Podobne przepisy to Kurczak Deluxe Sałatka i kurczak sałatka Wrap, Sałatka z kurczaka Orzo i zdrowe sałatki letnie porady od Holly Clegg, oraz No Guilt Chinese Chicken Salad-ta sałatka jest lekka, zdrowa i pełna smaku.
Instrukcje
W misce do mieszania, wrzucić razem kurczaka, seler, szalotki i zioła. Odstawić.
W małej misce ubij razem majonez, sok z cytryny, musztardę, sól i pieprz do smaku.
Dodać do kurczaka i delikatnie wymieszać, aż do połączenia. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
W średnim rondlu umieść natkę pietruszki, tymianek, cebulę, marchewkę, seler i piersi kurczaka. Przykryć bulionem i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło do bardzo niskiego i przykryć. Kłusować kurczaka przez 20 minut lub aż będzie jędrny w dotyku.
Zdjąć patelnię z ognia, odsunąć, schłodzić kurczaka w płynie przez 30 minut.
Przełożyć kurczaka na deskę do krojenia i zarezerwować płyn. Kością i skórą kurczaka i pokroić mięso w kostkę 1 cala. Wyrzucić kości i skórę.
Odcedzić bulion i przechowywać pod przykryciem w lodówce przez 3 dni lub zamrozić do późniejszego użycia.
Przed użyciem usuń tłuszcz z powierzchni bulionu.