Sałatka z kurczaka z ogórkiem, czerwoną papryką i sosem miodowo-musztardowym

Sałatka z kurczaka z ogórkiem, czerwoną papryką i sosem miodowo-musztardowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $16.08 za porcję. Jedna porcja zawiera 572 kalorie, 23G białka, oraz 40 g tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Udaj się do sklepu i odbierz musztardę miodową, sałatkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest dobre. Podobne przepisy to Miód musztarda Precel Crusted Sałatka z kurczaka z pikantnym sosem miodowo-musztardowym, Sałatka z kurczaka z sosem miodowo-musztardowym, oraz Sałatka z kurczaka jabłko w / miód musztarda Dressing.
Instrukcje
W dużej szklance lub misce ze stali nierdzewnej ubij razem sok z limonki, majonez, musztardę, sól i czarny pieprz.
Dodać olej powoli, ubijając.
W średniej szklance lub misce ze stali nierdzewnej Wrzuć kurczaka, ogórek, paprykę, cebulę, mango i estragon z połową dressingu. Wrzucić zieleninę do pozostałego opatrunku.
Na talerze ułożyć zieleninę i polać sałatką z kurczaka.
Rekomendacja win: bardzo często Dojrzałe rieslingi z ciepłego niemieckiego regionu Pfalz smakują tropikalnymi owocami, w tym mango. To, wraz z ich pikantną kwasowością, stosunkowo lekkim ciałem i niską zawartością alkoholu, sprawia, że są wspaniałymi pomocnikami do chłodnych letnich sałatek.
Nuty: skóra dojrzałego mango jest żółto-czerwona, a jego miąższ poddaje się delikatnemu naciskowi. Jeśli kupisz mango, które jest niedojrzałe (zielone i jędrne), włóż je do papierowej torby i przechowuj w temperaturze pokojowej do dojrzewania. Gdy mango jest Dojrzałe, można przechowywać w lodówce przez kilka dni przed użyciem.