Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym
Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym może być po prostu bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,77 USD za porcję. Ta przystawka ma 272 kalorii, 9g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1312 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, paprykę, fasolę garbanzo i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 50 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 89%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy obejmują Sałatka z kukurydzy i czarnej fasoli z winegretem Bazyliowo-limonkowym, Sałatka z awokado, czarnej fasoli i kukurydzy z winegretem z limonki i kminku, oraz Sałatka z czarnej fasoli, kukurydzy i czerwonej papryki z winegretem z kolendry z limonki.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Do sałatki: rozgrzej Grill gazowy lub węglowy. Obierz łuski kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
łuski Kukurydzy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Usuń jedwabie i wymień łuski. Namocz kukurydzę w zimnej wodzie przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Kukurydza
4
Odcedź i umieść na grillu na 10 do 15 minut. Całkowicie ostudzić i usunąć łuski. Za pomocą ostrego noża usuń ziarna kukurydzy. W średniej misce wymieszaj grillowaną kukurydzę, czarną fasolę, fasolę garbanzo, paprykę i mango.
Na winegret: w małej misce połącz skórkę z limonki, sok z limonki, ocet balsamiczny, bazylię i kminek. Powoli dodawaj olej, ciągle ubijając, aż mieszanina zgęstnieje. Dopraw solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Balsamiczny
Sól I Pieprz
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół