Sałatka z krewetek z maślanką i estragonem Vinaigrette
Sałatka z krewetek z maślanką i estragonem Vinaigrette to bezglutenowe i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Na 4,68 zł / porcja, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 39g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 229 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier, pomidory, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę wapienną, można podążać tym daniem głównym z Key Limonkowe Babeczki jako deser. Z łyżeczką wynik 73%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Sałatka z homara z estragonem Vinaigrette, Wiosenna Sałatka Z Estragonem Vinaigrette, oraz Wiosenna Sałatka Z Estragonem Vinaigrette.
Instrukcje
Aby przygotować krewetki, połączyć pierwsze 8 składników w zip-top plastikowej torbie.
Dodaj krewetki i zapieczętuj worek. Przechowywać w lodówce 2 godziny, obracając torbę od czasu do czasu.
Wyjąć krewetki z worka; wyrzucić marynatę. Pat krewetki suche.
Rozgrzać patelnię grillową pokrytą natryskiem do gotowania na średnim ogniu.
Dodaj połowę krewetek na patelni, i gotować 2 minut z każdej strony lub aż do zrobienia. Powtórz procedurę z pozostałymi krewetkami.
Aby przygotować sałatkę, ułóż liście sałaty na półmisku. Top z pomidorami i krewetkami.
Aby przygotować vinaigrette, połącz 1/3 szklanki maślanki z pozostałymi składnikami, mieszając trzepaczką.
Mżawka vinaigrette nad sałatką.