Rzucona Sałatka z kremowym dressingiem czosnkowym to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 163 kalorii, 3G białka, oraz 10g tłuszczu. Za 83 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Przynosi ci smak domu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś podartą sałatę, cudowny bicz, grzanki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Z łyżką wynik 31%, to danie nie jest tak spektakularne. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Sałatka z kremowym dressingiem koperkowym, Sałatka ze steków z pikantnym dressingiem czosnkowym, oraz Kremowy Sos Do Sałatek Czosnkowych.
Instrukcje
1
W małym rondelku wymieszaj ocet, wodę, cebulę, czosnek; gotować na wolnym ogniu, aż cebula będzie miękka, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet
Czosnek
Cebula
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj cukier; dusić do rozpuszczenia. Schłodzić do temperatury pokojowej. Dodaj cudowny Bicz, śmietanę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Zielone Połówki Winogron
Kwaśna śmietana
Cukier
3
W dużej salaterce Wrzuć sałatę, marchewkę i kawałki boczku; dodaj sos i wrzuć do płaszcza. W razie potrzeby posyp grzankami.
Chardonnay, Sauvignon Blanc i Gruener Veltliner to moje najlepsze typy sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do cierpkich winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Kumeu River Hunting Hill Chardonnay. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 60 dolarów za butelkę.
Kumeu River Hunting Hill Chardonnay
To wino ma pachnące aromaty kwiatu cytryny / limonki na nosie, które są typowe dla uroczych perfum z owoców uprawianych w Hunting Hill. Rocznik 2013 został dotknięty wiosennymi przymrozkami, a kolejne plony były w przybliżeniu o połowę mniejsze niż zwykle. Lato było jednym z najlepszych w historii, a winogrona były pięknie czyste, dojrzałe i intensywnie aromatyzowane, tworząc wino o intensywnej koncentracji i złożoności, które będzie bardzo długowieczne.