Sałatka z kraba i Guacamole to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Na $7.07 za porcję, ten przepis okładki 50% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 831 kalorii, 31g białka, oraz 53g tłuszczu. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory roma, olej canolan, edamame i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Crab Guacamole, Mango Crab Guacamole, oraz Placki kukurydziane i krabowe z Guacamole dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz awokado, czerwona cebula, jalapenos, pomidory i sok z limonki w średniej misce. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Truskawka Bez łuski
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Skorupiaki w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 27 dolarów za butelkę.