Sałatka z korzenia selera, rzodkiewki i rukoli z sosem z nasion gorczycy
Sałatka z korzenia selera, rzodkiewki i rukoli z sosem z nasion gorczycy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 193 kalorie, 2G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, rukoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Korzenia Selera, Rzodkiewki I Rukoli Z Ziarnami Gorczycy Dre, Sałatka z korzenia selera z rukolą w kremowym sosie Dijon, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasiona gorczycy wymieszać w suchej patelni na średnim ogniu, aż lekko tosty i zaczyna pop, o 3 protokół.
Przenieść do miski; fajne.
Dodać ocet, musztarda, i szalotki; trzepaczka do blend. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić solą i pieprzem.
Wrzucić rukolę w dużej misce z wystarczającą ilością opatrunku do płaszcza lekko. Podziel rukolę między talerze.
Połączyć korzeń selera i rzodkiewki w tej samej misce; wrzucić tyle pozostałego opatrunku do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Top rukola z mieszanki korzenia selera i służyć.