Sałatka z korzenia selera, rzodkiewki i rukoli z sosem z nasion gorczycy

Sałatka z korzenia selera, rzodkiewki i rukoli z sosem z nasion gorczycy
Sałatka z korzenia selera, rzodkiewki i rukoli z sosem z nasion gorczycy jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis z 8 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 193 kalorie, 2G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka octu balsamicznego, oliwy z oliwek, rukoli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sałatka Z Korzenia Selera, Rzodkiewki I Rukoli Z Ziarnami Gorczycy Dre, Sałatka z korzenia selera z rukolą w kremowym sosie Dijon, oraz Ogolona Sałatka z selera, korzenia selera i rzodkiewki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasiona gorczycy wymieszać w suchej patelni na średnim ogniu, aż lekko tosty i zaczyna pop, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GorczycyNasiona Gorczycy
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Przenieść do miski; fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać ocet, musztarda, i szalotki; trzepaczka do blend. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzalotkaSzalotka
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wrzucić rukolę w dużej misce z wystarczającą ilością opatrunku do płaszcza lekko. Podziel rukolę między talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rukiew WodnaRukiew Wodna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Połączyć korzeń selera i rzodkiewki w tej samej misce; wrzucić tyle pozostałego opatrunku do herbu. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Top rukola z mieszanki korzenia selera i służyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SelerSeler
Rukiew WodnaRukiew Wodna
RzodkiewkaRzodkiewka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Magazyn