Sałatka z kopru włoskiego z winegretem pomarańczowym
Koper włoski z winegretem pomarańczowym jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Jedna porcja zawiera 61 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz skórkę pomarańczową, oliwki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Koper włoski z miętą Vinaigrette, Koper Włoski-Pomarańcza Slaw, oraz Pomarańcza-Koper Włoski Vinaigrette dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 7 składników w dużej misce.
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego; zmielić pierzaste liście do miary 1 szklanki.
Usunąć i wyrzucić łodygi.
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół wzdłuż; Odrzuć rdzeń. Cienko pokroić Cebulki.
Dodaj liście, plastry kopru włoskiego i pomarańczowe sekcje do miski; wrzucić delikatnie, aby połączyć.