Sałatka z kopru włoskiego, pomarańczy i pieczonej papryki
Koper włoski, pomarańcza i sałatka z pieczonej papryki mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz paprykę, jagody papryki tasmańskiej, cebulkę kopru włoskiego i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 5 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka Z Pieczonej Czerwonej Papryki I Kopru Włoskiego, Pieczony Koper Włoski Z Sałatką Z Pomarańczy I Mięty, oraz Mandarynka Pomarańczowy & Pieczony Czerwony Pieprz Bowtie Makaron Sałatka Przepis dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustawić brojlery na wysokie. Wyłożyć patelnię z dużą ilością folii aluminiowej i dodać paprykę. Broil co najmniej sześć cali od brojlerów przez 20 minut, lub do uzyskania papryki bez odporności na nóż, a ich skóry są całkowicie czarne. Owinąć w folię i odstawić na pięć minut, przed oderwaniem skóry i pokrojeniem papryki w cienkie paski.
W małej misce, połączyć pieprz Tasmański i sok z cytryny.
Niech papryka zaparzać przez 15 minut, a następnie ubić w oliwie z oliwek, aż emulguje.
Aby służyć, albo wrzucić rukolę, koper włoski, pomarańcze i paprykę z sosem i solą w misce, lub utworzyć sześć łóżek rukoli na talerzach sałatkowych i równomiernie podzielić dodatkowe składniki, łyżka dressing i sól do smaku na każdym talerzu.