Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z pistacjami

Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z pistacjami
Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z pistacjami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz krwawe pomarańcze, oliwę z oliwek, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy Z Prażonymi Pistacjami, Sałatka Z Krwawej Pomarańczy I Kopru Włoskiego, oraz Sałatka z krwawej pomarańczy i kopru włoskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Kładziemy pokrojony koper włoski w misce sałatkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Odciąć kawałek od góry i na dole każdej pomarańczy. Pracując z 1 pomarańczą na raz, Ustaw owoce na desce do krojenia, jedną ściętą stroną w dół. Używając noża szefa kuchni, pokrój skórkę od góry do dołu zgodnie z krzywą owoców, usuwając cały biały rdzeń, ale pozostawiając jak najwięcej miąższu. Powtórz z pozostałą pomarańczą. Pokrój pomarańcze na sekcje, przecinając między membraną każdej sekcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drobna Sól Do Brzegów SzklanekDrobna Sól Do Brzegów Szklanek
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
3
Dodaj je i zgromadzony sok do miski z koprem włoskim, a następnie jicama.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
JicamaJicama
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Skropić oliwą z oliwek, octem, solą i pieprzem. Wrzucić dobrze, top z prażonymi pistacjami i mielonych liści kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
5
Serw.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Magazyn