Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z pistacjami
Sałatka z kopru włoskiego i krwawej pomarańczy z pistacjami może być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 78 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz krwawe pomarańcze, oliwę z oliwek, pistacje i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka Z Kopru Włoskiego I Pomarańczy Z Prażonymi Pistacjami, Sałatka Z Krwawej Pomarańczy I Kopru Włoskiego, oraz Sałatka z krwawej pomarańczy i kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Kładziemy pokrojony koper włoski w misce sałatkowej.
Odciąć kawałek od góry i na dole każdej pomarańczy. Pracując z 1 pomarańczą na raz, Ustaw owoce na desce do krojenia, jedną ściętą stroną w dół. Używając noża szefa kuchni, pokrój skórkę od góry do dołu zgodnie z krzywą owoców, usuwając cały biały rdzeń, ale pozostawiając jak najwięcej miąższu. Powtórz z pozostałą pomarańczą. Pokrój pomarańcze na sekcje, przecinając między membraną każdej sekcji.
Dodaj je i zgromadzony sok do miski z koprem włoskim, a następnie jicama.
Skropić oliwą z oliwek, octem, solą i pieprzem. Wrzucić dobrze, top z prażonymi pistacjami i mielonych liści kopru włoskiego.