Sałatka z kopru włoskiego i ciecierzycy

Sałatka z kopru włoskiego i ciecierzycy
Sałatka z kopru włoskiego i ciecierzycy to bezglutenowe i wegańskie przystawka. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet winny, cebulę kopru włoskiego, pieczoną paprykę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Puree z ciecierzycy z sałatką z kopru włoskiego, Ciepła sałatka z ciecierzycy, kopru włoskiego i pietruszki, oraz Ciepła sałatka z ciecierzycy, kopru włoskiego i pieprzu.

Instrukcje

1
Przyciąć twarde zewnętrzne liście z kopru włoskiego; usunąć i wyrzucić łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
2
Przetnij cebulkę kopru włoskiego na pół pionowo, odrzucając rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper WłoskiKoper Włoski
3
Pokrój każdą połowę w poprzek na plastry o grubości 1/4 cala. Koper włoski posiekać, aby zmierzyć 1 łyżkę stołową. Wymieszać razem plastry kopru włoskiego i pozostałe składniki. Dodać sałatkę z liści i podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I OdsączoneKapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia16
Magazyn