Sałatka z kopru włoskiego, Frisée i Escarole
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów przystawki, więc dać kopru włoskiego, Frisée, i sałatka Escarole spróbować. Na 1,53 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 201 kalorii, 12g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jeśli masz ocet z czerwonego wina, cebulę kopru włoskiego, szalotkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Frisée, Radicchio i sałatka z kopru włoskiego z winegretem musztardowym, Sałatka z eskaroli, kopru włoskiego i liści dębu, oraz Sałatka Z Kopru Włoskiego, Eskaroli I Rzodkiewki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce wymieszać szalotkę, sok z cytryny, ocet, sól morską i 1/2 łyżeczki pieprzu.
Tymczasem w misce sałatkowej wrzucić zieleninę i koper włoski.
Ubić olej do mieszanki szalotki, a następnie wrzucić do sałatki. Top z ogolonym parmezanem.