Sałatka z komosą ryżową

Jeśli chcesz dodać więcej przepisów bezglutenowych i wegetariańskich laktoovo do swojej skrzynki z przepisami, sałatka z komosy ryżowej może być przepisem, którego powinieneś spróbować. Za 2,1 dolara za porcję ten przepis pokrywa 15% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest dla 6 osób. Ta przystawka ma 197 kalorii , 7 g białka i 8 g tłuszczu na porcję. 183 osoby były zadowolone, że wypróbowały ten przepis. Udaj się do sklepu i kup fines herbs, fines herbs, flat leaf parsley i kilka innych rzeczy, aby przygotować go już dziś. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 22 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 77% . Ta ocena jest całkiem dobra. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Babeczki z komosą ryżową, bananem i migdałami bez jajek - jak zrobić babeczki z komosą ryżową , Kolorowa czerwona sałatka z komosą ryżową, a nie z tabbouleh , i Podwójna sałatka z jagodami i komosą ryżową .
Instrukcje
Zobacz jak przygotować ten przepis.
Połącz komosę ryżową i bulion w małym garnku i doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień do wrzenia i przykryj. Gotuj 10 do 15 minut lub do wchłonięcia płynu.
Pozostawić do całkowitego ostygnięcia.
W dużej misce wymieszaj schłodzoną komosę ryżową z pozostałymi składnikami. Wymieszaj dokładnie.
Podawać schłodzone na sałatce z dodatkiem odrobiny dressingu.