Sałatka z komosy ryżowej, squasha i brokułów
Quinoa, squash & brokuły sałatka może być tylko bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie przepis, którego szukałeś. Ten przepis służy 2. Ta przystawka ma 706 kalorii, 25g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na $2.9 za porcję, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z BBC Good Food wymaga oleju rzepakowego, opakowania gotowego do jedzenia i quinoa, brokułów i liści tymianku. 15 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 97%. Zapiekanka Z Makaronu Brokuły Quinoa, Zapiekanka z brokułów, dyni i komosy ryżowej, oraz Sałatka Z Squasha Quinoa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzać olej w woku z pokrywką, dodać cebulę i czosnek i smażyć przez 5 minut, aż zmięknie, a następnie wyjąć z woka łyżką szczelinową.
Dodać Kabaczek, mieszać wokół woka, aż zacznie kolorować, a następnie dodać brokuły.
Posypać 3 łyżkami wody i tymianku, przykryć patelnię i parować przez około 5 minut, aż warzywa będą miękkie.
W międzyczasie, wskazówka quinoa do miski i puch go.
Dodaj pietruszkę, żurawinę, nasiona (jeśli używasz), ugotowaną cebulę i czosnek oraz ocet balsamiczny i dobrze wymieszaj. Wrzucić przez warzywa z fetą. Będzie przechowywać w lodówce przez 2 dni.