Sałatka z komosy ryżowej, kukurydzy i mięty
Need a bezglutenowe i wegańskie przystawki? Quinoa, kukurydza, i sałatka mięta może być niesamowite przepis spróbować. Ten przepis służy 10 i kosztuje 95 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 220 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka oliwy z oliwek, Skórka z cytryny, komosa ryżowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Quinoa z kukurydzą, szalotki i mięty, Pomiń ryż i spróbuj Quinoa-meksykańska Sałatka z Quinoa z czarną fasolą i kukurydzą, oraz Sałatka Z Komosy Ogórkowej Miętowej.
Instrukcje
Przepłukać komosę ryżową na dużym sicie pod zimną bieżącą wodą. Gotować quinoa w 4 szklanki wrzącej wody z 2 łyżeczki koszernej soli 10 do 15 minut lub aż prawie miękkie.
Odcedzić; rozprowadzić na dużej patelni i ostudzić 15 minut.
Połączyć quinoa i pozostałe składniki; dobrze wymieszać. Doprawić koszerną solą.