Sałatka z karczocha, kopru włoskiego i chrupiącej Prosciutto

Sałatka z karczocha, kopru włoskiego i chrupiącej Prosciutto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać Karczoch, koper włoski, i chrupiące Prosciutto Sałatka spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 171 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu każdy. Na 2,16 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Mieszanka pietruszki, frisée, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Prosciutto zawinięte krewetki na Karczoch, koper włoski, Sałatka z pomidorów, Sałatka Z Kopru Włoskiego, Prosciutto I Granatu, oraz Sałatka Śródziemnomorska Z Prosciutto, Koprem Włoskim I Kantalupą, Che dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej miseczce ubić 3 łyżki oliwy i 5 składników. Przyprawiamy sos do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju w nonstick średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj prosciutto i sauté aż ostry, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
4
Transfer prosciutto do ręczników papierowych do osuszenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
5
Napełnij średnią miskę zimną wodą. Wycisnąć sok z połówek cytryny do wody; dodać połówki cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Odciąć łodygę z 1 karczocha, następnie zgiąć wszystkie zewnętrzne liście i zerwać tam, gdzie liście łamią się naturalnie (pozostanie tylko mały stożek bladozielonych wewnętrznych liści). Przyciąć wszystkie ciemnozielone części.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
7
Wyciąć i wyrzucić dławik. Dno karczocha bardzo cienko pokroić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
8
Umieścić w wodzie cytrynowej. Powtórz z pozostałymi 3 karczochami. Czy z wyprzedzeniem Dressing, prosciutto, i karczochy mogą być wykonane 2 godziny wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
ProsciuttoProsciutto
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
9
Odstawić w temperaturze pokojowej.
10
Dobrze osuszyć karczochy; przenieść do dużej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Dodać 2 łyżki soku z cytryny i pokrojonego kopru włoskiego; wrzucić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
12
Wymieszać z frisée i dressing; wrzucić. Sałatkę doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
13
Posypać prosciutto i posiekanymi liśćmi kopru włoskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
ProsciuttoProsciutto
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn