Sałatka Z Karczocha, Czerwonej Papryki I Sera Koziego
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Sałatka z karczocha, czerwonej papryki i sera koziego może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Ten przepis służy 2 i kosztuje $1.97 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Mieszanka karczoch serca, awokado, cebula, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Z Pieczonego Dyni, Karczocha I Sera Koziego, Bób, Groch I Karczoch Z Kozim Serem, oraz Sałatka Z Pasternakiem, Ciecierzycą I Kozim Serem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 220C/200C fan / Gas mark 7.
W misce wrzucić czerwoną paprykę i czerwoną cebulę do oliwy z oliwek, następnie rozprowadzić na żaroodpornej tacy i piec przez około 20 minut, aż będzie miękka i brązowieje na brzegach.
Wrzucić pokrojone awokado w soku z cytryny, aby zapobiec przebarwieniu.
Ułóż sałatkę. Liście sałatki podzielić na dwa talerze, a następnie polać papryką, cebulą, karczochem, awokado. Zakończ pokruszonym kozim serem i ulubionym sosem.