Sałatka z kapusty i dyni z komosą ryżową i cytryną

Kale & Summer Squash Sałatka z Quinoa & cytryna może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6. Na $1.97 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Udaj się do sklepu i podnieś płaskie liście pietruszki, orzechy włoskie, toskański jarmuż i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sałatka z komosy ryżowej z dyni i porzeczkami, Letnia sałatka z dyni i czerwonej komosy ryżowej z orzechami włoskimi, oraz Letnia Sałatka Z Dyni I Czerwonej Komosy Ryżowej Z Orzechami Włoskimi dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim rondlu zagotować 4 szklanki osolonej wody.
Dodaj 2 łyżeczki soli i komosy ryżowej, przykryj pokrywką i zmniejsz temperaturę do średnio-niskiej. Dusić do miękkości , ale, 12-15 minut.
Dobrze spuścić i powrót quinoa do gorącego rondla. Przykryć pokrywką i odstawić na 15 minut. Odkryć i puch z widelcem i ostudzić.Użyj mandoliny lub obieraczki do warzyw, aby cienko pokroić squasha, niektóre wzdłuż, a niektóre w poprzek.
W średniej misce ubić starty parmezan, skórkę, sok i ocet. Stopniowo ubij w oleju. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Połączyć squash, quinoa, jarmuż, pietruszka, orzechy włoskie, i bazylia w dużej misce.
Wlać opatrunek; wrzucić do płaszcza.
Dekoruj ogolonym parmezanem i cytryną.