Sałatka Z Kapusty I Brukselki
Sałatka z kapusty i brukselki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 179 kalorii. Ten przepis służy 10. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka migdałów, sok z cytryny, jarmuż toskański i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj sałatka z kapusty i brukselki, Sałatka z kapusty i brukselki, oraz Sałatka z kapusty i migdałów z brukselki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć sok z cytryny, musztarda Dijon, szalotka, czosnek, 1/4 łyżeczki soli i szczyptę papryki w małej misce. Mieszać do blend; setaside niech smaki stopić.
W dużej misce wymieszać cienko pokrojoną kostkę i rozdrobnioną brukselkę.
Odmierz 1/2 szklanki oleju do filiżanki. Łyżka1 łyżka oleju z filiżanki na małą patelnię; ogrzej olej na średnim ogniu.
Dodać migdały toskillet i mieszać często, aż złociste brązowo plamy, o 2 protokół.
Przenieś nakrętki na wyłożoną ręcznikiem papierowym talerz.
Posypać migdałami lekko solą.
Powoli ubijaj pozostałą oliwę z oliwek w mieszance cupinto z sokiem z cytryny. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Zrób z wyprzedzeniem: Dressing, mieszanka jarmużu i prażone migdałymożna przygotować 8 godzin wcześniej. Coverdressing i jarmuż mieszaniny oddzielnie iChill. Przykryć migdały i odstawić w pokojutemperatura.
Dodać sos i ser do mieszanki kapusty; wrzucić do herbu. Doprawić lekko solą iprzyprawić.