Sałatka Z Kalmarów

Sałatka Z Kalmarów
Sałatka z kalmarów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.0 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 222 kalorie, 10g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, czosnek, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, Sałatka Z Kalmarów, oraz Sałatka Z Kalmarów dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, ocet winny czerwony i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
W średnim rondlu doprowadzić Wino i wodę do niskiego wrzenia. Wymieszać w kałamarnicy i gotować, aż nieprzejrzyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KałamarnicaKałamarnica
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Odcedzić i schłodzić.
4
W dużej misce, wymieszać seler, kolendra, zielona papryka, czerwona papryka, żółta papryka, ogórek, zielona cebula, pietruszka, jicama, i jalapeno. Wrzucić delikatnie z kałamarnicy i mieszaniny dressing oliwy z oliwek. Schłodzić do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółtaPapryka żółta
1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie1/4 Szklanki Posiekanej Zielonej Papryki, Opcjonalnie
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Sałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe KawałkiSałata Lodowa, Pokrojona W 2-calowe Kawałki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1-1/2 Uncji Gin1-1/2 Uncji Gin
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
JicamaJicama
KałamarnicaKałamarnica
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
TrudnośćŚredni
Gotowe W25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn