Sałatka z kalmarów może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.0 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 222 kalorie, 10g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz zieloną cebulę, czosnek, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Kalmary Wigilijne / Calamari in Umido per la Vigilia di Natale, Sałatka Z Kalmarów, oraz Sałatka Z Kalmarów dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W małej misce wymieszaj oliwę z oliwek, ocet winny czerwony i czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
W średnim rondlu doprowadzić Wino i wodę do niskiego wrzenia. Wymieszać w kałamarnicy i gotować, aż nieprzejrzyste, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kałamarnica
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Odcedzić i schłodzić.
4
W dużej misce, wymieszać seler, kolendra, zielona papryka, czerwona papryka, żółta papryka, ogórek, zielona cebula, pietruszka, jicama, i jalapeno. Wrzucić delikatnie z kałamarnicy i mieszaniny dressing oliwy z oliwek. Schłodzić do podania.