Sałatka z kaczką, arbuzem i ziołami z pieczonymi nerkowcami

Sałatka z kaczką, arbuzem i ziołami z pieczonymi nerkowcami
Sałatka z kaczką, arbuzem i ziołami z pieczonymi nerkowcami zajmuje około 50 minut od początku do końca. To danie główne ma 427 kalorii, 39g białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Na 6,3 USD za porcję, ten przepis okładki 44% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis z BBC Good Food ma 13 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz piersi kaczki, sałaty rubinowe, miętę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 99%. Pekińska pieczona kaczka (naleśniki z kaczką po pekińsku) i połączenie wina Merlot #WinePW # MerlotMe, Kurczak Z Grilla Z Arbuzem-Sałatka Feta, oraz Kaczka glazurowana jabłkiem z arbuzową rzodkiewką są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Ułożyć piersi kaczki, skórą do góry, na desce. Score skóry przez całą drogę, cięcia w dół, ale nie w, ciało. Upewnij się, że wynik aż do krawędzi. Zapewni to, że skóra nie ciągnie ciała, gdy się kurczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pierś Z KaczkiPierś Z Kaczki
2
Doprawić skórę dużą ilością soli i świeżo zmielonego czarnego pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Umieścić kaczkę, skórkę do dołu, w solidnej, ciężkiej, zimnej patelni, a następnie umieścić patelnię na średnim ogniu. Teraz niczego nie dotykaj, nie ruszaj patelni. To, co stanie się w ciągu najbliższych 10-12 minut, to że tłuszcz pod skórą powoli topi się, a następnie skóra brązowieje i będzie chrupiąca. Gdy cały tłuszcz wydostanie się ze skóry, na patelni będzie dobre 1-2 cm tłuszczu z kaczki. Odcedzić nadmiar tłuszczu, przyprawić miąższ teraz (nie wcześniej), a następnie odwrócić kaczkę. Gotuj przez 2 minuty, a następnie zwiększ temperaturę do pełna przez zaledwie 1 min. Zdejmij ciepło, a następnie pozostaw na patelni, aby odpocząć przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tłuszcz Z KaczkiTłuszcz Z Kaczki
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Na dressing, umieścić wszystkie składniki w małym robocie kuchennym i whizz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
5
Usuń 2 zewnętrzne liście z każdej główki sałaty i wyrzuć, a następnie obierz liście pojedynczo.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
6
Połóż je na dużym talerzu.
7
Kaczkę cienko pokroić, a następnie wrzucić rzodkiewki, dymkę, grejpfruta, arbuza, zioła i trochę dressingu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DymkaDymka
Szczypta Soli I Więcej Do Obramowania SzkłaSzczypta Soli I Więcej Do Obramowania Szkła
ArbuzArbuz
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Cała KaczkaCała Kaczka
8
Rozłóż na liściach i rozrzuć orzechy na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
9
Mżawka więcej dressing nad i służyć.

Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Możesz spróbować Santan EMA Reserve Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn