Sałatka z jarmużu i Radicchio z potłuczonym sosem Cezara
Sałatka z jarmużu i Radicchio z potłuczonym sosem Cezara jest bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 190 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na $1.1 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz radicchio, pieprz, parmezan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Czosnkowo-szałwiowy Pieczony kurczak z kapustą i sałatką Radicchio Caesar, Zdrowa Sałatka Kale Caesar z sosem tahini Caeser, oraz Sałatka Cezar Radicchio.
Instrukcje
Ubić anchois, czosnek, sok z cytryny, olej, 2 łyżki. woda, sól i pieprz w bardzo dużej misce. Nie martw się, że sos nie emulguje; będzie się bardziej łączyć, gdy dodasz ser.
Dodaj 3/4 szklanki parmezanu i zieleni i wymieszać z rąk. Ustaw sałatkę na talerzach.
Dodaj więcej parmezanu, jeśli chcesz.