Sałatka z indyka z sosem żurawinowym
Sałatka z indyka z sosem żurawinowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 7G białka, oraz 19g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sałaty rzymskiej, Indyk, wiosenna mieszanka zieleni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka szpinakowa z indyka w sosie żurawinowo-malinowym, Indyk/ Żurawina / SOS Panini, oraz Indyk, sos i żurawina Panini dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 2 składniki wymieszać w misce.
Dodać kostki chleba; wrzucić do herbu.
Piec kostki w jednej warstwie w galaretce roll pan 3 do 5 minut lub aż złoty, mieszając raz. Całkowicie schłodzić na stojaku z drutu (około 15 minut).
Połącz wiosenne warzywa, kolejne 3 składniki i kostki chleba tostowego w misce do serwowania. Ocet i kolejne 6 składników przerabiamy w blenderze do uzyskania gładkiej konsystencji.