Sałatka z gruszki, makadamia i szpinaku z kozim serem

Sałatka z gruszki, makadamia i szpinaku z kozim serem
Gotowana Gruszka, makadamia i sałatka szpinakowa z kozim serem może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,01 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 96 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 12. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Mieszanka liści szpinaku baby, sól i pieprz, miód prażone orzechy makadamia, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Przystawka z gruszką i kozim serem, Sałatka z gruszek, koziego sera i szpinaku z ciepłym sosem Klonowo-bekonowym, oraz Sałatka z gruszką i serem pleśniowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Łyżką szczelinową podnieś gruszki z płynu kłusowniczego; zapas płynu. Gruszki pokroić wzdłuż lub pokroić na około 1/2 cala kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
2
W dużej misce połącz gruszki ze szpinakiem i orzechami macadamia. Grubo pokruszyć połowę sera na sałatkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy MakadamiaOrzechy Makadamia
SzpinakSzpinak
SerSer
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
W małej miseczce ubijamy oliwę z oliwek, ocet ryżowy, 3 łyżki płynu do płukania gruszek (pozostały do innego użycia; patrz UWAGI), musztardę, miód i tymianek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MusztardaMusztarda
MiódMiód
TymianekTymianek
GruszkaGruszka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
4
Zalać sałatkę i delikatnie wymieszać, dodając sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
5
Posypać pestkami granatu i pokruszyć pozostały ser na sałatce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
SerSer
6
Gotowane gruszki: na patelni o pojemności 5 do 6 litrów na średnim ogniu połącz 1 butelkę (750 ml.) wytrawne czerwone wino, 3/4 szklanki cukru, 1 cienki pasek (3 w. do 1/2 cala.) skórka cytryny (tylko żółta część), 2 gwiazdki anyżu (lub 1 łyżeczka nasion anyżu i 1 laska cynamonu, 3 w.), oraz 1 wanilia (6 w.), rozdziela się wzdłuż. Przynieś na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
Wytrawne Czerwone WinoWytrawne Czerwone Wino
WaniliaWanilia
AnyżAnyż
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Anyż GwiaździstyAnyż Gwiaździsty
GruszkaGruszka
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Tymczasem obierz 3 jędrne, dojrzałe gruszki Anjou (1 1/2 lb. ogółem), przecięte na pół wzdłużnie i rdzeń.
Składniki, których będziesz potrzebować
Anjou PearAnjou Pear
8
Gruszki umieścić w mieszaninie winnej. Przykryć i gotować na wolnym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż gruszki ledwo zmiękną po przekłuciu, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
WinoWino
9
Wyjąć z ognia i pozostawić gruszki do ostygnięcia w płynie, obracając od czasu do czasu, co najmniej 30 minut, lub przykryć i schłodzić do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GruszkaGruszka
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia43
Magazyn