Sałatka z grillowanych Fig z fetą, pistacjami i Mizuną

Sałatka z grillowanych Fig z fetą, pistacjami i Mizuną
Sałatka z grillowanych Fig z fetą, pistacjami i Mizuną może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 309 kalorii. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jeśli masz pod ręką sól i pieprz, r miód, figi i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest idealny do 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z grillowanych krewetek & Wilted Mizuna musztarda Greens, Marchew Pistacjowo-Cytrynowo-Miodowa Glazurowana, oraz Jak zrobić figową polędwicę wieprzową na wiele posiłków dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wymieszać ocet, miód, sok pomarańczowy oraz sól i pieprz. Powoli ubijać oliwę do emulgowania. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Podgrzać węgiel drzewny lub grill gazowy do wysokiej do bezpośredniego grillowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Posmarować figi oliwą z oliwek, doprawić solą i pieprzem i grillować, pokroić w dół, aż lekko zwęglą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć na talerz.
6
Wrzuć mizunę z winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
MizunaMizuna
7
Mizunę przełożyć na talerz i ułożyć figi na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MizunaMizuna
1 (8-uncjowy) Słoik Miodu1 (8-uncjowy) Słoik Miodu
8
Posypać fetą i pistacjami, a część pozostałego dressingu skropić wierzchem.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
9
Podawać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia14
Magazyn