Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka Tajskiego

Sałatka Z Grillowanego Tuńczyka Tajskiego
Sałatka z grillowanego tuńczyka tajskiego może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 295 kalorii, 44g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $5.91 za porcję. Mieszanka soli, pre cebula, ogórek, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowany Tajski Stek Z Tuńczykiem, Sałatka Z Tuńczyka Tajskiego, oraz Sałatka Z Tuńczyka Tajskiego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Patelnia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
PatelniaPatelnia
2
Rybę posypać równomiernie solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
RybyRyby
3
Dodaj rybę na patelnię; gotować 2 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przełożyć na deskę do krojenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
5
Kapustę i kolejne 4 składniki (przez pomarańczę) połączyć w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
6
Cukier i pozostałe składniki połączyć w małej misce, dobrze mieszając trzepaczką. Rezerwa 1 łyżka sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
7
Mżawka Pozostałe dressing nad sałatką; wrzucić delikatnie do herbu. Masę sałatkową podzielić równomiernie pomiędzy 2 talerze.
8
Każdy stek z tuńczyka pokroić w poprzek ziarna na plastry 1/4 cala; ułóż na mieszaninie sałatkowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z TuńczykaStek Z Tuńczyka
ZiarnaZiarna
9
Mżawka 1 1/2 łyżeczki reserved dressing na każdej porcji.
10
Na deser: łyżka 1/2 szklanki sorbetu kokosowego do każdej z 2 misek deserowych; top każdej porcji z 2 łyżkami pokrojonego w kostkę mango i 1 łyżka tosty płatkowane słodzone kokosa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodzony KokosSłodzony Kokos
KokosKokos
SorbetSorbet
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia84
Magazyn