Sałatka z grejpfruta i awokado
Sałatka z grejpfruta i awokado to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 280 kalorii, 6G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,61 zł / porcja, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz migdały, jędrne dojrzałe awokado, zieloną cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka Z Awokado I Grejpfruta, Sałatka z grejpfruta i awokado, oraz Sałatka Z Awokado Grejpfrutowa.
Instrukcje
Ostrym nożem wyciąć skórkę i zewnętrzną membranę z grejpfruta. Pracując nad sitkiem ustawionym nad miską, przeciąć między membranami wewnętrznymi a owocami, aby uwolnić segmenty do sitka. Wyciśnij sok z membran do miski. Usunąć skórki i membrany.
W dużej misce, połączyć olej, sok z limonki i sok grejpfrutowy.
Dodać warzywa sałatkowe i delikatnie wymieszać. Podzielić równomiernie pomiędzy cztery płyty i top z grejpfruta segmenty, awokado, migdały, i zielonej cebuli.
Dodać sól i pieprz do smaku.