Sałatka z granatu i pieczonych pomidorów Bulgur

Sałatka z granatu i pieczonych pomidorów Bulgur
Need a danie główne Wegetariańskie? Sałatka z granatu i pieczonego pomidora Bulgur może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 401 kalorii, 13g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Ten przepis z szafy gotowanie ma 552 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz miętę, kawałki migdałów, oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać migdały, można śledzić to danie główne z Ciasto Migdałowe jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka Z Bulguru, Selera I Granatu, Sałatka pszenna Bulgur z pomidorem i bakłażanem, oraz Bulgur, Fasola, Szparagi + Sałatka Z Suszonych Pomidorów.

Instrukcje

1
Doprowadzić wodę do wrzenia, wyłączyć ogień, wymieszać w bulgur i odstawić, przykryte przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
W międzyczasie umieścić pomidory winogronowe na blasze z pokrojoną stroną do góry i dusić, aż zmiękną, o 6-8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na NocPokroić W 1-calową Kostkę I Pozostawić Na Noc
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W dużej misce wymieszaj bulgur, pomidory, ciecierzycę, nasiona granatu, fetę, plastry migdałów, skórkę cytrynową, miętę i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona GranatuNasiona Granatu
śliwkowe Migdałyśliwkowe Migdały
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
BulgurBulgur
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)2 Ząbki Czosnku (1 Posiekany, 1 Cały)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać melasę z granatu, sok z cytryny, olej i płatki pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Melasa Z GranatówMelasa Z Granatów
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Wrzucić sałatkę w sosie do płaszcza.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia39
Magazyn