Sałatka Z Gorzkiej Zieleni Z Sosem Sezamowym
Sałatka z gorzkiej zieleni z sosem sezamowym może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 98 kalorii. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz rukolę, jarmuż, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Sałatka z gorzkiej zieleni z sosem anchois, Sałatka Słodko-Gorzka Z Sosem Z Sera Pleśniowego Gorgonzola, oraz Sałatka Z Azjatyckiej Zieleni W / Szechuan, Olej Sezamowy I Sos Limonkowy.
Instrukcje
Połącz tahini, wodę, olej sezamowy, sos sojowy i ocet w małej misce i ubijaj, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem.
Połącz kapustę i zieleninę z rzepy w dużej misce i dodaj 2 łyżki sosu. Masuj delikatnie, aż liście zaczną więdnąć, około 5 minut. Przechowywać w lodówce i odstawić na co najmniej 10 minut i do 1 godziny.
Do podania dodajemy rukolę i pozostały dressing. Wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem, dodać cebulę i podawać.